Metha-Quad EXTREME 30 Tabs

Metha-Quad EXTREME 30 Tabs

Bezorgtijd: 1-2 Dagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 64,95
Incl. 6% BTW
Blackstone Labs

VERZENDINGSKOSTEN
KOSTENLOOS VANAF 50€
Meer informatie over verzending

VEILIGE & SNELLE BETALING
PayPal • Bankoverschrijving

14 DAGEN RETOURBELEID
Meer informatie over de intrekking

EXPERT ADVICE
Contacteer ons!

Omschrijving
Details

Metha-Quad Extreme Blackstone Labs

Snelle groei in spiermassa, verhoogde kracht en meer energie. Pomp en vasculariteit waar Arnold jaloers op zou worden! Dit zijn de reële resultaten die binnen handbereik zijn met het laatste baanbrekende spieropbouwende supplement van Blackstone Labs.

Metha-Quad Extreme is een zeer krachtig pro-hormoonstack geformuleerd voor krachtsporter en bodybuilders. Het levert droge spiermassa waar je naar op zoek bent, samen met de dichtheid en spiermaturiteit van doorgewinterde spieren. Metha-Quad Extreme bevat vier van de meest effectieve spieropbouwende, testosteron verhogende stoffen; allemaal verpakt in ‘Cyclosome Delivery Technology’ voor maximale opname en gebruik door het lichaam. Met Metha-Quad Extreme tilt je je spieropbouwende capaciteiten naar een nieuw niveau, waardoor je lichaam groter, sterker en sneller wordt.

Ingrediënten:

Ansrosteron Androsterone (150 mg) is een ongelooflijk veelzijdig pro-hormoon dat uiteindelijk wordt omgezet dihydrotestosteron (DHT). DHT biedt spieropbouwende mogelijkheden, het wordt onder andere gebruikt bij behandeling van ‘low testosterone’. Bovendien is androsterone niet alleen androgeen, maar het is ook anti-oestrogeen. Androsterone oefent eigenlijk een aantal anti-oestrogene effecten uit in het lichaam, waardoor dit hét perfecte pro-hormoon is om te gebruiken voor optimale spiervorming en het verhogen van je testosteron-niveau.

1 androstene-3b-ol,17-one 1 androstene-3b-ol, 17-one (50 mg) ondergaat een twee-staps omzetting die uiteindelijk transformeert in 1-testosteron, het krachtige testosteronderivaat. 1-testosteron staat ook wel bekend als 1-Andro of 1-DHEA. Deze spieropbouwende verbinding aromatiseert niet en voorkomt dus een toename van oestrogeen in je lichaam. 1-Andro heeft een anabole/androgene verhouding van 1:2, wat drogere aanwinsten betekent. Vooral bedoeld om droge spiermassa aan te komen.

4 androstene-3b-ol,17-one 4 androstene-3b-ol, 17-one (50 mg) wordt ook wel aangeduid met 4-Andro of 4-DHEA. 4-DHEA ondergaat een tweestaps omzetting die resulteert in testosteron – hét ultieme spieropbouwende hormoon in het lichaam. Van 4-DHEA is bekend dat het de eetlust aanzienlijk verhoogt, wat helpt om al die extra calorieën binnen te krijgen!

Arimistane Arimistane (50 mg) is een krachtig suïcidale oestrogeen-blocker, of aromatase inhibitor (AI). Arimistane vermindert oestrogeen en cortisol in het lichaam, waardoor je testosteron in je lichaam niet aangetast wordt. Arimistane blokkeert de omzetting van testosteron in oestrogeen, waardoor de natuurlijke productie van testosteron aanzienlijk wordt verhoogd. Dit resulteert in opbouw van spiermassa en een verhoogde energie.

Eigenschappen
Eigenschappen
Aminogram Neen
porties Neen
Productsoort Neen
Leveringsadvies Neen
Levertermijn 1-2 Dagen
manufacure Blackstone Labs
Adres van de fabrikant/importeur Neen
Herkomstland Neen
Waarschuwingsbericht Neen
Opslagbericht Neen
Nettohoeveelheid Neen
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Labels
Labels

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

EUROPEES VERZENDEN
Verzending in heel Europa onder uitstekende voorwaarden

TERUGLEVERGARANTIE
Goederen niet ontvangen of ontevreden over het product? Wij garanderen uw tevredenheid!

SNELLE VERZENDING
Ontvang u BESTELLING binnen 1-3 dagen na ontvangst van uw bestelling om 14.00 uur.