Hydrorecup 800 gr

Hydrorecup 800 gr

Bezorgtijd: 1-2 Dagen

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 24,95
Incl. 6% BTW

VERZENDINGSKOSTEN
KOSTENLOOS VANAF 50€
Meer informatie over verzending

VEILIGE & SNELLE BETALING
PayPal • Bankoverschrijving

14 DAGEN RETOURBELEID
Meer informatie over de intrekking

EXPERT ADVICE
Contacteer ons!

Omschrijving
Details

HYDRORECUP

Hydrorecup is een specifieke samenstelling die werd ontwikkeld om bij intensieve trainings- of competitieprogramma’s en na zware trainingen de recuperatie optimaal te stimuleren. Zware fysieke inspanningen zoals lange duurtrainingen, intensieve intervalinspanningen, of krachttrainingen veroorzaken enerzijds een uitputting van de koolhydraatreserves in de spieren (spierglycogeen), en anderzijds afbraak van spiereiwitten. Het herstellen van deze verliezen ten gevolge van training is essentieel in het recuperatieproces. Waarom HYDRORECUP met whey hydrolisaten gebruiken?

1. Geen spierafbraak door snellere opname van aminozuren

Onmiddellijk na de inspanning wordt in het lichaam het opbouwproces gestart om de beschadigde spiereiwitten te herstellen. Normaal zijn eiwitten moeilijk verteerbaar. De vertering(hydrolyse) duurt in extreme gevallen tot 4 uur. Dat heeft te maken met de hoeveelheid aminozuren waaruit een eiwit bestaat. Splitst men echter een eiwit in kleinere deeltjes(peptiden), dan kunnen deze direct in het bloed worden opgenomen. Hydrorecup bevat whey hydrolisaten die dit proces al hebben doorlopen. De opnametijd van aminozuren in het bloed wordt zo verkort tot de optimale tijd van 30 tot 60 minuten.

2. Kortere herstelfase door BCAA’s

Hydrorecup bevat ook een hoge concentraat van BCAA’S. Deze vormen in combinatie met glutamine-peptide de belangrijkste bouwstoffen van de spieren. Zij hebben de eigenschap de eiwitsynthese te bevorderen en verkorten zo de herstelfase. De Creatine in hydrolisaat zorgt voor een evenwichtig herstel van de nodige kracht.

3.  Minder spierstijfheid omdat afvalstoffen sneller worden afgevoerd

Alpha Lipoic Acid (Anti-oxidant) in hydrorecup zorgt ervoor dat afvalstoffen en vrije radicalen, die zich ontwikkelen in de spieren gedurende zware inspanningen zeer snel worden afgevoerd. Hierdoor wordt de spierstijfheid de volgende dag minder. Dit resulteert in een snellere recuperatie en men kan sneller opnieuw op topniveau presteren.

4.  Snellere en betere recuperatie door aanvulling reserves

Hydrorecup bevat maïszetmeel en dextrose. Deze verschillende soorten koolhydraten zorgen voor een snelle aanvulling van het verbruikte glycogeen. Glycogeen levert energie en is de belangrijkste brandstof voor de spieren. Het aanvullen hiervan is een belangrijke factor in optimale recuperatie. Hydrorecup bevat ook de mineralen die nodig zijn om het recuperatieproces te bevorderen.

In geval van sportbeoefening op hoog niveau is de recuperatietijd tussen trainingen of wedstrijden overigens vaak vrij kort, waardoor een volledige recuperatie via normale voeding vaak onmogelijk is. In deze context is gebruik van Hydrorecup essentieel om via een snelle recuperatie een optimale trainingsprogressie, of op zijn minst behoud van prestatievermogen, te bekomen. Dit is van toepassing zowel voor de uithoudings-, kracht- en snelheidssporten. In geval van uithoudingstraining of weerstandstraining zal Hydrorecup zorgen voor een optimaal herstel van de energiereserves in de actieve spieren na elke intensieve inspanning. In geval van krachttraining zal Hydrorecup bovendien de winst in spiermassa en spierkracht stimuleren.

Eigenschappen
Eigenschappen
Aminogram Neen
porties Neen
Productsoort Neen
Leveringsadvies Neen
Levertermijn 1-2 Dagen
manufacure First Class Nutrition
Adres van de fabrikant/importeur Neen
Herkomstland Neen
Waarschuwingsbericht Neen
Opslagbericht Neen
Nettohoeveelheid Neen
Beoordelen
Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Labels
Labels

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

EUROPEES VERZENDEN
Verzending in heel Europa onder uitstekende voorwaarden

TERUGLEVERGARANTIE
Goederen niet ontvangen of ontevreden over het product? Wij garanderen uw tevredenheid!

SNELLE VERZENDING
Ontvang u BESTELLING binnen 1-3 dagen na ontvangst van uw bestelling om 14.00 uur.